T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Cağaloğlu Hüsamettin Yivlik Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Alemdar Mah. Çatalçeşme Sok. No 11 Cağaloğlu Fatih/İstanbul
Vizyon
Kendi alanında uluslar arası standartta söz sahibi, mesleki alanda yabancı dili en iyi kullanabilen sektöre yetiştirdiği insanlarla marka haline gelen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına uygun hizmet veren bir kurum olmaktır.
Misyon
Eğitimi Atatürk ilkeleri doğrultusunda geliştiren, işbirliğine önem veren, eğitim ve öğretimde kaliteyi hedefleyen, planlı ve programlı, ilkeli ve çağdaş, çalışkan, yaratıcı ve özgün eğitim vermeyi, kendine güvenmeyi, insani değerleri bir dinamik olarak kabul eden, sektöre nitelikli eleman yetiştiren ve yüksek öğrenime öğrenciler gönderebilen üretken bir kurumuz.
Başarılar
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün- Tekli Eğitim
08.30-16.10
Ulaşım
Sultanahmet tramvay durağına 50 m mesafede, ayrıca Sirkeci Marmaray durağında inilerek de ulaşılabilir. Otobüslerle Beyazıt son durağında inildiğinde 10 dk yürüme mesafesinden sonra da ulaşılabilir.
Mevcut
Alemdar Mah. Çatalçeşme Sok. No:11 Cağaloğlu Fatih/İST.
İl Merkezine 340 m, ilçe merkezine yaklaşık 3 km mesafede
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
.