May

Okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Fuarı'na teşriflerinden dolayı Sayın Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU'na teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda biyoloji öğretmenimiz Esra ÇARK yürütücülüğünde TÜBİTAK 4006 fuarı düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

7-8 Mayıs tarihlerinde okulumuzda düzenlenecek olan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

May

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kitap okumak ile ilgili afiş tasarım yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul idaremiz ve Türk dili ve edebiyatı  öğretmenimiz tarafından verilmiştir. Başarılarınızın devamını dileriz.

May

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 12.sınıf öğrencilerimiz, 02.05.2024 tarihinde Altier Akademi'de gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Moda Tasarımcısı Emre ERDEMOĞLU'nun "Koleksiyon Hazırlama Süreci" konulu söyleşisini dinleyen gençlerimiz, kurs alanını gezerek sektör ile ilgili güncel uygulamaları yakından inceleme fırsatı buldu.

Öğrencilerimizin programa katılımını sağlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Fatih ÇEPNİ'ye, ALTIER AKADEMİ'ye ve Emre ERDEMOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

Nis

25.04.2024 tarihinde 9 A MTT sınıfı ile Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Neslihan CENGİZ tiyatro gösterisi gerçekleştirdiler. Tiyatromuza ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa ÖZTÜRK'e, emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

9-A GTS Sınıfı ile öğretmenleri Neslihan CENGİZ Türk dili ve edebiyatı dersinde tiyatro gösterisi gerçekleştirdiler. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Neslihan CENGİZ öğretmenimiz ile öğrencilerimizin

Türk dili ve edebiyatı dersinde yapmış olduklari kitap okumanın önemini aktaran afiş tasarımları ve spot cümle oluşturma konulu hazırlık çalışmaları.

Nis

Okulumuzun tanıtım haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaokul öğrencilerini ağırlıyoruz.

Misafir öğrencilerimiz Moda Tasarım bölümünün sergisini gezdikten sonra, okul bahçesinde Geleneksel Türk Sanatları bölümünün hazırlamış olduğu workshoplara katılıyor.

Katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Öğrenci Meclisi öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Nisan ayı “Kitap” temalı etkinlik kapsamında Gülhane Parkı içerisindeki tarihi yerleşkede hizmet veren Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi ziyaret edildi.

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi 2011 yılında; padişahların geçit alaylarını izlemek amacıyla kullanılan Tarihi Alay Köşkü’nde ziyarete açıldı. Kütüphanede 9000 kitap ve 33 ayrı yazarın 100’ü aşkın eşyası-belgesi mevcuttur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Okulumuzun 23 Nisan panosunu hazırlayan 11 GTS sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 12.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “CUMHURİYET KADINLARI” temalı mezuniyet projesi sergisi, okulumuz salonunda düzenlenen açılış programıyla, sanat, tarih, kültür, tasarım ve estetiği ziyaretçilerle buluşturdu.

Etkinliğimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Fatih ÇEPNİ'ye, vizyoner görüşleri, değerli yorumları, projede görev alan öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlayacak nazik jestleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca programa katılan kıymetli müdürlerimize, misafirlerimize, velilerimize, projede emeği geçen değerli öğretmenlerimize, bu güzel ve anlamlı çalışmayı başarıyla hazırlayarak etkili bir şekilde sunan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Başak Yıldırım tarafından velilerimize İletişim Becerileri Semineri verilmiştir.

1-7 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftası

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası Okul Öğrenci Meclisimiz, öğrencilerimizde kansere karşı bilincin arttırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Hazırlamış oldukları sunumdan ötürü Okul Öğrenci Meclis üyesi öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.