T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Cağaloğlu Hüsamettin Yivlik Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Cumhuriyet Kadınları" Temalı Sergimizi Açtık

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 12.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “CUMHURİYET KADINLARI” temalı mezuniyet projesi sergisi, okulumuz salonunda düzenlenen açılış programıyla, sanat, tarih, kültür, tasarım ve estetiği ziyaretçilerle buluşturdu.

Etkinliğimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Fatih ÇEPNİ'ye, vizyoner görüşleri, değerli yorumları, projede görev alan öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlayacak nazik jestleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca programa katılan kıymetli müdürlerimize, misafirlerimize, velilerimize, projede emeği geçen değerli öğretmenlerimize, bu güzel ve anlamlı çalışmayı başarıyla hazırlayarak etkili bir şekilde sunan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

20-04-202420-04-202420-04-2024

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 23:35 - Görüntülenme: 31