Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Başak Yıldırım tarafından velilerimize İletişim Becerileri Semineri verilmiştir.

1-7 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftası

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası Okul Öğrenci Meclisimiz, öğrencilerimizde kansere karşı bilincin arttırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Hazırlamış oldukları sunumdan ötürü Okul Öğrenci Meclis üyesi öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Neslihan CENGİZ öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Kutadgu Bilig okuma ve kare bulmaca etkinlikleri düzenlediler.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anlamını bul kartları etkinliği yapıldı.

Mrt

Kursiyer öğrencilerimiz ikinci bölüm Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerini tamamlayıp, ardından sınava girmişlerdir.

Sınav sonunda başarılı olan tüm kursiyer öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencilerimizle bir araya gelen Mehmet Arif VURAL, “Kur'âni Damlalar” adlı Hüsn-i Hat Sergisi hakkında öğrencilerimizin görüşlerini alıp, öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinden dolayı sanatçımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz ve personelimiz ile birlikte gelenekselleşen iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Organizasyona katkı sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İş Güvenliği Uzmanı Müdür Yardımcımız Sevilay OĞUZ ve İş Güvenliği Uzmanı Öğretmenimiz Eyüp Zeki GÖKALP, okulumuz öğrencilerine birinci bölüm Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi vermişlerdir.

İş Güvenliği Uzmanı Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11.⁠ ⁠Sınıf Moda Tasarım Teknolojileri bölümü öğrencilerimiz ile Danışman Öğretmenleri Adnan SOFUOĞLU ve Eyüp Zeki GÖKALP, Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, “Atık Yağ, Çöp Değil Biyoenerjidir!” sloganıyla başlattıkları bitkisel atık yağ toplama etkinliğinin tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenini hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Filiz Handan Aytin'e ve 10-A Moda Sınıfından görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 GTS ve 11 Moda sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz Adnan SOFUOĞLU ve Eyüp Zeki GÖKALP ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığında Fatih Camii'nde düzenlenen 41. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret etti.

Mrt

"Dilimiz Zenginliğimiz" projesi kapsamında Sayın Süleyman Faruk Göncüoğlu okulumuza gelerek "Mehmet Akif ve İstanbul" konulu konferans vermiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında pano hazırlandı. Tek sözcükle İstiklal Marşı ve boyama etkinlikleri yapıldı. Sınıflarda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif belgeseli izletildi.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Başak Yıldırım tarafından okulumuza davet edilen Diyetisyen Ahsen Kevser Yazıcı tüm öğrencilerimize “Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite” konusunda seminer vermiştir.

Ardından öğrencilerimiz ile bahçede fiziksel aktivite gerçekleştirilmiştir.