Ekm

Okulumuzda uzun yıllar görev yapan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan öğretmenimiz Ülfiye ATTİLA'nın yeni yaşını ve emekliliğini tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve görevli öğretmenlerimiz, Sanatçı Süleyman Saim Tekcan'a ait "At'Nağme" isimli eserleri görmek üzere Fatih-Kadırga Sanat Galerisi ve Yedikule Hisarını ziyaret etmişlerdir. Sergi alanında yer alan eserler ve sanatçı hakkında bilgiler veren değerli rehberimize ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz, Fatih Belediyesinin işbirliği ile Sirkeci Garında düzenlenen 14. Uluslararası Dergi Günleri fuarını ziyaret etti.

Ekm

10. Sınıflar, Biyoloji dersinde Mitoz Bölünme konusunu etkinliklerle öğrendi.

Eyl

9. Sınıflar, oryantasyon gezisinde okul çevresindeki tarihi mekanlar hakkında bilgilendiler. Tarihi yarımadada öğrenci olmanın ayrıcalıkları hususunda farkındalık kazandılar.

Eyl

"İşletmelerde Beceri Eğitimi" dersi kapsamında, gençlerimizin staj çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişi ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Okul Müdür Yardımcımız Sevilay Oğuz'un rehberliğinde, 12-Moda sınıfı öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz bir araya gelmişlerdir.

Ara

11. sınıf öğrencileri ile"Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Kazanmak" temalı  drama etkinliği  için Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesine gittik. Kurumun değerli idarecilerine ve eğitmenimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.