Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem karne törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 'Teknofest Teknoloji Yarışmaları' etkinliği yapıldı.

Ock

Geleneksel Türk Sanatları sınıflarımızda seramik etkinliği yapıldı.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı dersinde tabu oyunu oynandı.

Ock

Öğrencilerimizle Nusret Çolpan Sanat galerisindeki "Doğustan Aşığım İstiklal'e" Sergisi ziyaret edildi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında “Sözlük Özgürlüktür.” temasıyla Kaşgarlı Mahmut’un Divanu Lügatit Türk eserinde geçen atasözleri ve şiirlerden örneklerle pano çalışması yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda tüm sınıflarla "Yunus Emre Aşkın Sesi" film izlencesi gerçekleştirildi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, 15.01.2024 Pazartesi günü 11 MTT sınıfı öğrencileri voleybol müsabakası yapmışlardır.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası çerçevesinde, 15.01.2024 Pazartesi günü 11 GTS sınıfı öğrencileriyle simitli kahvaltı etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okul Rehber Öğretmeni Başak Yıldırım tarafından öğrencilerimize "Akran Zorbalığı ve Zorbalıkla Baş Etme" semineri verilmiştir.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında bu hafta okulumuzdaki sınıflarda Mehmet Akif Ersoy biyografisi izletildi. Öğrencilerle Mehmet Akif Ersoy’un hayatı yanında fikri ve edebi yönü üzerine söyleşildi.

Ara

İstanbul İl Milli Egitim Müdürlüğümüz tarafından 20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası Etkinlikleri kapsamında milli şairimizi vefatının 86. yılında anmak, öğrencilerimize şairimiz hakkında bilinç kazandırmak, milli ve manevi değerlerimize bağlılığı ön plana çıkarmak, öğrencilerimizin vatan ve bağımsızlık kavramlarına yönelik duyarlılıklarını pekiştirmek amacıyla; Prof. Dr. Şaban SAĞLIK "Bir Karakter Abidesi Olarak Mehmet Akif" adlı konferansı verdi.

Ara

12. Sınıflar, okul rehber öğretmeni Başak YILDIRIM ile birlikte Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesini gezdi.

Ara

Okul rehber öğretmeni Başak Yıldırım tarafından tüm öğrencilere “Sağlıklı Kişisel Sınırlar Çizme ” konulu seminer verilmiştir.